Demo/WorkshopsOp deze pagina zul je alle informatie vinden omtrent de komende demonstraties en/of workshops in Nederland en BelgiĆ«. 

Wil je zelf een workshop geven of door mij een workshop laten verzorgen? Dat kan! Na enkele succesvolle workshops perfecte broek en grote buste ga ik in augustus weer beginnen met dag-workshops. Ben je met minimaal 4 mensen ( belgie 5) dan kan ik een dag komen om jullie te helpen met het passend maken van je patronen. OOK voor degene die niet met lutterloh werkt. Dus zit je in een naaiclub, op naailes en wil je nu echt eens weten hoe dat zit met jouw lichaam en passende patronen maken, schrijf dan een email waar ik welkom ben. Dat mag dus bij je thuis of elders. Mijn email is info@joseveldkamp.nl of via het contactformulier op www.lutterlohacademy.com.De prijs is 60 euro als je zelf de lunch verzorgt, neem ik lunch mee, dan is het 65 euro per persoon. Ook kun je een van de patroontekenleraressen vragen om te komen. 

Wil je een demonstratie bij je thuis of elders ? Dat kan ook. De kosten zijn dan 20,00 euro p.p. met een minimaal aantal van 6 mensen. Bij aanschaf van een 

patroonleerboek krijg je een korting van 10,00 euro. 

Bij Framalo te Houthulst (Belgiƫ)

22 en 23 maart 2018