vakantie en patroontekenen

Een midweek ( maandag t/m vrijdagmorgen) Patroontekenen in Overijssel? Uiteraard volgens RIVM richtlijnen.

Jazeker! Dat is nu mogelijk. Vanaf 12 oktober, elke maand  bied ik een midweek patroontekenen/vakantie aan. . Ook kun je leren om de kneepjes van het vak te leren,  Alles voor een PERFEKT kledingstuk. 

De week van 12 oktober , 16 november  en 11 januari zit reeds vol.


Waar ga je naar toe? 

Het verblijf is gevestigd in Overijssel. In principe op vakantie park " De Tolplas" te Hoge Hexel. 


Er zij voldoende tafels voor ons allemaal om te tekenen en te naaien. Je neemt zelf je naaimachine mee. Er is een naaimachine aanwezig. Ook eventueel stof kun je meenemen en we kunnen ook dinsdag morgen naar Wierden gaan om stof te kopen bij Samitex. Afhankelijk van de kennis van elke deelnemers stel ik een plan op.

Er wordt een gezamenlijke  huishoudpot gemaakt door de gasten en we gaan samen eten koken. 

PS mbt corona: Ik ga ervan uit dat de richtlijnen van het RIVM niet veranderen. ( 4 personen) Voor degene die graag mondkapjes gebruiken, graag zelf meenemen. Met het eten kunnen we 2 tafels aan elkaar schuiven om voldoende ruimte tussen elkaar te hebben. In het huis is voldoende ruimte om te kunnen werken met 1,5 meter afstand . Ik zal indien nodig ook een mondkap dragen tijdens de instructies. Ik heb het virus inmiddels gehad gelukkig.

 Indien je een fiets mee kunt nemen is dat misschien handig. We kunnen het ook houden op een aantal mooie wandelingen. Wel graag wandelschoenen meenemen. 

Oscar mijn lieve hond, een kruising tussen een labrador en een herder is ook aanwezig. Hij vindt het prima dat er steeds verschillende gasten bij mij zijn. Ook kan hij mee met de wandelingen.

Programma: 

12 uur ontvangst in het restaurant van het park. Ik meet jullie vast op want we kunnen om 15 uur in het huisje. We installeren ons daar en gaan aan de slag met patroontekenen. We maken een huishoudpotje en boodschappen doen. Indien de voorschriften nog streng zijn, ga ik de nachten elders doorbrengen. 

dag 2: ontbijt, wandeling 10 uur ' s morgens naar Samitex stoffenwinkel. 12.30 uur lunch. 13.30 tekenen en uitleg 18.00 eten etc. 's avonds nog tekenen of in overleg samenzijn

dag 3: ontbijt, wandeling, tekenen 12.30 lunch ' smiddags tekenen en stof knippen en een wandeling . aansluitend een maaltijd en in overleg samenzijn of werken.

dag 4: ontbijt, wandeling, naaien, lunch en kneepjes leren. maaltijd en in overleg samenzijn of werken.

dag 5: ontbijt en afscheid. 10 uur moeten we vertrekken met veel kennis en een heerlijke midweek achter de rug.


Wat zijn de kosten?


+De verblijfskosten 300 euro. pp inclusief 4 x ontbijt.

+Materiaal kosten o.a. patroonpapier .


+Huishoudgeld, ( we koken samen) gemiddeld 10 euro per dag pp voor de normale uitgaven. 

 

 Ik kan minimaal 4 en maximaal 4 gasten ontvangen. Er zijn  3 of 4 slaapkamers 

 Schoonmaak kosten zijn inclusief .

Ik heb er zin in! Jullie ook? Meld je aan via het contact formulier en de weken wanneer je beschikbaar bent. Dan kan ik dit plannen.  

Dit zijn de data : 

11 tm 15 januari (vol)

15 tm 19 februari

8 tm 12 maart

12 tm 16 april

10 tm 14 mei

                      


Recreatiepark de Tolplas

te Hoge Hexel in Overijssel

Samen koken!!Oscar de hond is er ook 

Hij is inmiddels gewend iedere week andere leuke mensen te ontmoeten.Ook vindt hij het leuk om samen te wandelen.