vakantie en patroontekenen

Een workshop Patroontekenen in Zuid Frankrijk?

Jazeker! Dat is nu mogelijk! in de periode van  21 augustus tm 4 september  kun je samen met minimaal 1 andere persoon leren patroontekenen en ook je getekende patroon tot uitvoering brengen. Ook kun je leren om de kneepjes van het vak te leren, paspelzakken, blinde rits etc. Alles voor een PERFEKT kledingstuk. 

In de week van 21 augustus is nog plek.


WIL JE PARTNER GRAAG MEE? DAT KAN! OOK HEEL GEZELLIG! Ook voor hem/haar is er genoeg te doen in de omgeving als wij aan het tekenen zijn.. 


Waar ga je naar toe? 

Het vakantie verblijf is gevestigd in Salernes dat is gelegen in de Provence, de Var. Ik heb daar gewoond in de periode van 2006 tm 2009 waar ik een prachtige Bastide had met mijn gezin en waar ik 3 jaar lang gasten heb mogen ontvangen..Met deze gasten heb ik in de omgeving gewandeld, gefietst en met de auto gereden naar prachtige plekjes, waar bijna geen toeristen komen. Maar ook de bekende plekken, Gorges de Verdon, de zee alles is in handbereik.

In Salernes heb ik mijn hart verloren en is mijn tweede thuis. Nu ben ik in de gelegenheid gekomen een authentiek huisje in het oude Salernes te kopen. Graag laat ik jullie op deze unieke manier kennis maken met dit dorp en de omgeving. Er staan 5 fietsen, er is een auto van mijzelf en neem zelf wandelschoenen mee.Een goed humeur, eventueel je naaimachine ( Er is een naaimachine aanwezig) dan wordt het een super week. 

Oscar mijn lieve hond, een kruising tussen een labrador en een herder is ook aanwezig. Hij vindt het prima dat er steeds verschillende gasten bij mij zijn. 

Vanwege de zon gaan we 's morgens patroontekenen en/of naaien. De middag is dan vrij om leuke dingen te doen. Uiteraard kunnen we de planning veranderen indien we daar zin in hebben en iedereen het daarmee eens is. 

Er wordt een gezamenlijke  huishoudpot gemaakt door de gasten en we gaan samen eten koken.  Tevens mag iedereen voor zichzelf beslissen om zelf iets te ondernemen.

Vind je een week tekort? Kom dan gewoon een week langer!

Wat zijn de kosten?


+De verblijfskosten 275 euro. pp ( bij 3 personen) , 400 euro pp indien je met zn 2 komt en niet wilt dat er anderen aansluiten.

+Materiaal kosten o.a. patroonpapier , kopieen, 25 euro.

+Reiskosten vanaf het vliegveld, heen en terug 95 euro ongeacht het aantal gasten. Dat is incl tol.

+Huishoudgeld, ( we koken samen) gemiddeld 70 euro voor een week voor de normale uitgaven. Buitensporige uitgaven worden niet uit de huishoudpot betaald. Tenzij in overleg( Mijn bijdrage voor een week is 0  euro) Ik eet gezellig met jullie mee.

 

 

Ik kan maximaal 3 gasten ontvangen. Er is 1 tweepersoons bed en 2 eenpersoonsbedden. Ik deel met 1 van jullie dan de kamer. De 2 anderen delen samen het tweepersoonsbed.

 

De heen en terug reis van en naar Nederland is naar keuze. Dat kan het vliegtuig zijn of de TGV of je komt met eigen auto (Uiteraard hoef je dan , eigen auto, geen de genoemde reiskosten te betalen).  Die kosten zijn voor jezelf.

 

We maken met ons allen schoon bij vertrek, dus geen extra schoonmaak kosten. 

Ik heb er zin in! Jullie ook? Meld je aan via het contact formulier en de weken wanneer je beschikbaar bent. Dan kan ik dit plannen.  

Het filmpje dat ik geplaatst heb laat veel beelden van Salernes zien. De markt, het zwembad. Kom je eind juni of begin juli, dan zijn uitstapjes naar de lavendelvelden mogelijk. 

youtubelink voor de film https://www.youtube.com/watch?v=FfQ6OfEr_Qs&t=62s

Uitzicht vanaf het terras


Uitzicht vanaf het terras, de tuin.

adres 26 rue de la fontaine du murier 83690 Salernes


Eetkamer


woonkamer

De Lavendel velden

.

De Provence ( Kaart) met Salernes


De markt in Salernes


Het prachtige natuurzwembad in Salernes
De watervallen van Sillans la Cascade ( wandeling vanaf Salernes)


Waterfietsen in de Verdon ( uitstapje met de auto)


Les Gorges de verdon

De Bessillon ( wandeling naar het prachtigste uitzichtpunt van de Provence, met de auto erheen)


De Bessillon wandeling

De markt in Salernes en Aups op woensdag en zondag


Rue de la Fontaine du Murier Salernes. ( logeeradres Salernes)


De workshops beginnen weer op 29 mei 2020


Wil je eerder of later, dat kan bij een aanmelding van minimaal 2 personen. 

(Wil je gewoon een week boeken met je gezin, zonder workshops, dat kan ook.. De prijs voor een week is 750 euro, er is plek voor 4 tot 5 mensen, wel graag binnenkort reserveren dan).Samen koken!!Op het terras over leggen wat we gaan tekenen


Oscar de hond is er ook 

Hij is inmiddels gewend iedere week andere leuke mensen te ontmoeten.Ook vindt hij het leuk om samen te wandelen.