vakantie en patroontekenen

Een workshop Patroontekenen in Zuid Frankrijk?

Jazeker! Dat is nu mogelijk! in de periode van 26 april tm 30 juni en van 01 september tm 30 september 2019  kun je samen met minimaal 2 anderen leren patroontekenen en ook je getekende patroon tot uitvoering brengen. Ook kun je leren om de kneepjes van het vak te leren, paspelzakken, blinde rits etc. Alles voor een PERFEKT kledingstuk. 

Er zijn nog een beperkt aantal plekken vrij in het voorjaar :  1 plek 17 tm 24 mei

1 plek 4 tm 11 juni. ( in deze week zijn er ook 2 engelse dames, dus handig als je engels kunt spreken.


WIL JE ECHTGENOOT GRAAG MEE? DAT KAN! OOK HEEL GEZELLIG! Ook voor hem is er genoeg te doen in de omgeving als wij aan het tekenen zijn.. 


Waar ga je naar toe? 

Het vakantie verblijf is gevestigd in Salernes dat is gelegen in de Provence, de Var. Ik heb daar gewoond in de periode van 2006 tm 2009 waar ik een prachtige Bastide had met mijn gezin en waar ik 3 jaar lang gasten heb mogen ontvangen..Met deze gasten heb ik in de omgeving gewandeld, gefietst en met de auto gereden naar prachtige plekjes, waar bijna geen toeristen komen. Maar ook de bekende plekken, Gorges de Verdon, de zee alles is in handbereik.

In Salernes heb ik mijn hart verloren en is mijn tweede thuis. Nu ben ik in de gelegenheid gekomen een authentiek huisje in het oude Salernes te kopen. Ik heb nog wat te verbouwen, maar voor mei 2019 is het klaar. Graag laat ik jullie op deze unieke manier kennis maken met dit dorp en de omgeving. Er staan 5 fietsen, er is een auto van mijzelf en neem zelf wandelschoenen mee.Een goed humeur, eventueel je naaimachine ( Er is een naaimachine aanwezig) dan wordt het een super week. 

Vanwege de zon gaan we 's morgens patroontekenen en/of naaien. De middag is dan vrij om leuke dingen te doen. Uiteraard kunnen we de planning veranderen indien we daar zin in hebben en iedereen het daarmee eens is. 

Jullie maken een gezamenlijke  huishoudpot en we gaan samen eten koken. Ook wordt de brandstof voor de auto hieruit betaald. Tevens mag iedereen voor zichzelf beslissen om zelf iets te ondernemen.

Vind je een week tekort? Kom dan gewoon een week langer!

Wat zijn de kosten?

Prijs per persoon is max 250 euro voor een week bij een deelname van 3 mensen. Wil je bijvoorbeeld met een groep van 3 komen of met zn 2 dan is een week 750 euro. Ik houd geen rekening met voor en na seizoen omdat er een les programma is. 


Vervoer is eigen gelegenheid. Met de auto of vliegtuig. Kom je met het vliegtuig dan kan ik je ophalen en wegbrengen. De kosten hiervan worden uit de huishoudpot betaald . ( Brandstof ) 

We maken met ons allen schoon bij vertrek, dus geen extra schoonmaak kosten. 

Ik heb er zin in! Jullie ook? Meld je aan via het contact formulier en de weken wanneer je beschikbaar bent. Dan kan ik dit plannen.  

Het filmpje dat ik geplaatst heb laat veel beelden van Salernes zien. De markt, het zwembad. Kom je eind juni of begin juli, dan zijn uitstapjes naar de lavendelvelden mogelijk. 

youtubelink voor de film https://www.youtube.com/watch?v=FfQ6OfEr_Qs&t=62s

Uitzicht vanaf het terras


Uitzicht vanaf het terras, de tuin.

adres 26 rue de la fontaine du murier 83690 Salernes


Eetkamer


woonkamer

De Lavendel velden

.

De Provence ( Kaart) met Salernes


De markt in Salernes


Het prachtige natuurzwembad in Salernes
De watervallen van Sillans la Cascade ( wandeling vanaf Salernes)


Waterfietsen in de Verdon ( uitstapje met de auto)


Les Gorges de verdon

De Bessillon ( wandeling naar het prachtigste uitzichtpunt van de Provence, met de auto erheen)


De Bessillon wandeling

De markt in Salernes en Aups op woensdag en zondag


Rue de la Fontaine du Murier Salernes. ( logeeradres Salernes)


De workshops beginnen op 26 april.


Wil je eerder of later, dat kan bij een aanmelding van minimaal 2 personen. 

(Wil je gewoon een week boeken met je gezin, zonder workshops, dat kan ook.. De prijs voor een week is 750 euro, er is plek voor 4 tot 5 mensen, wel graag binnenkort reserveren dan).Samen koken!!

Ik heb voor iedereen een mooi schort gemaakt !

De keuken is mooi groot, op naar de markt, verse producten halen en heerlijk samen een maaltijd maken!

Genieten Dus!