NAAI INSTRUCTIES

Naai instructies van de patronen

Dag lieve mensen,

 

Vaak hoor ik de klacht dat er bij het Lutterloh-patroontekenboek geen naaibeschrijving zit.

Ik wuif dat wel eens weg met het feit dat je in de patroontjes zelf dit duidelijk kunt zien. Maar ik realiseer me ook dat met mijn leeftijd van 56 en het feit dat ik al vanaf mijn kinderjaren achter de naaimachine zit en een fantastische moeder heb die erg geduldig met me was, dit niet geheel reëel is. Daarom heb ik al diverse besprekingen over de seizoenboekjes op de lutterlohacademy.com staan.

 Nu ben ik al een tijdje in contact met Truus Kleijn-Nieuwland. Zij is een absolute Lutterlohfan. Ze heeft aangegeven dat zij bereid is digitale naai-instructies te geven per gevraagd patroon. De kosten van het patroon zijn afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. De prijzen zullen variëren van € 5,00 tot € 20,00. Denk hierbij aan een blazer. De naai-instructies hebben uiteraard _BETREKKING TOT LUTTERLOH_. 

Truus werkt met haar bedrijfje Sizenzo aan huis, dus eigenlijk altijd aanwezig. Wat is de volgorde van het in elkaar naaien van de patroondelen etc. Voor je begint met het knippen van je kledingstuk, zorg je er voor dat je patroon klopt. Alle informatie daarover vind je in de instructiefilms op de website. Truus zal je daarvoor dan eventueel ook doorverwijzen.

 Voor Lutterloh patroontekenles (hulp bij het pasklaar maken van je patroon) staan de PATROONTEKENOPLEIDERS tot jullie beschikking. Ook geven ze naailes natuurlijk. Tevens kun je ook bij de patroontekenopleiders het patroontekenboek kopen. Ook geven zij 1 op 1 workshops. Truus is ook onderdeel van het team patroontekenopleiders, dus ook bij haar kun je op naailes of patroontekenles.

 Kun je nog niet zo goed naaien? Begin dan met een simpele top of rok en ga dan verder met een ander patroon.

 info@sizenzo.nl

Neem contact op met Truus door op de foto te klikken. Je kunt bij haar de naai instructie opvragen van het door jou gewenste patroon. Zij zal je ook de prijs doorgeven. Je ontvangt de omschrijving digitaal, dan kun je het uitprinten.