Abonnementen

Hallo lieve mensen, 

Ik krijg weleens de vraag? Welk abonnement is nu wat en wat heb ik eraan ? 

Ik kan me wel voorstellen dat het een beetje verwarrend is, want ik noem alles een abonnement.

Dit is wat het inhoudt:

 

Een abonnement op www.lutterlohacademy.com geeft je de gelegenheid 24/7 in te loggen op de website en ALLE instructiefilms en diverse andere films online te bekijken. Dit kost 35 euro per jaar, zo af en toe heb ik een aanbieding.. met een gratis product of gewoon korting. Hoe je een abonnement afsluit staat op de homepagina van de website. 

AANBIEDING TOT 31 NOVEMBER 2018 , een supplement naar keuze uit nummers 283, 284 of 286 GRATIS. Graag even via het contact formulier aangeven welke je wilt ontvangen. 

 

Een abonnement op de seizoensupplementen. Elke 3 maanden ontvang je dan het nieuwste seizoensupplement met 40 nieuwe prachtige patronen. De prijs hiervan is 55 euro per jaar, inclusief de verzendkosten.

Heb je een abonnement op de Lutterlohacademy.com, dan is de prijs zelfs 50 euro per jaar. 

 

Dan verzorg ik en de Lutterlohpatroontekenopleiders workshops. Hier kun je terecht om persoonlijke informatie te krijgen hoe je je eigen perfecte patroon tekent als je dit leuk vindt. Dit gedurende 2 uur. De prijs hiervan is 50 euro. Hier leer je te zien hoe je lichaam eruit ziet en waar je op moet letten met het tekenen van het patroon. 

Ook in april, mei en september 2019 geef ik in Zuid Frankrijk patroontekenopleidingen van een week in combi met vakantie. De prijs hiervan is vanaf 200 euro voor een week ( 4 personen) en 250 euro per week (3 personen).

Op de website bij MEER vind je alle informatie. Er zijn nog een aantal weken vrij! Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie komen!! Wil je graag komen en daarover contact opnemen, bel me dan even 0031624967946.

Tevens geven de patroontekenopleiders ook lessen in groepsverband. 5 lessen van 2 uur. Heel leerzaam en gezellig. Na het volgen van deze lessen weet je alles hoe je een patroon perfect tekent voor je eigen lichaam. De prijs hiervan is 100 euro. 

 

Ook zijn er groepjes door heel Nederland waar vrouwen samen komen om lutterloh te tekenen. Ook daar kun je je aansluiten. Ik hoor leuke berichten hierover! Dat is uiteraard gratis, hier leer je van elkaar. Heb je hulp nodig, dan kun je mij of een patroontekenopleider uitnodigen om te komen! Op de website staan contactpersonen van deze groepjes.

 

Lutterloh Patroontekenen Nederland en Belgie is dus volop in beweging. Ik hoop hiermee jullie te helpen met het maken van passende patronen op een leuke en gemakkelijke manier! 

Geniet van de mooie nazomer dagen!

Creatieve groet, 

Jose veldkamp