van alles en nog wat

Dag lieve mensen, 

 

Ja, van alles en nog wat... Er staat nog al wat te gebeuren dit voorjaar voor mij dat belangrijk kan zijn voor jullie. 

Zoals jullie weten mag ik regelmatig 2 weken naar Ethiopie. Ook 16 maart ga ik ernaar toe. Ik ga een tassen zaak helpen ook lederen jassen te maken, dus patronen tekenen en naaien. Ook weten jullie dat mijn zoon de bestellingen verzorgt.

Om het hem gemakkelijk te maken kunnen er die periode GEEN rollen papier besteld worden. Ook bij bestelling van een nieuw patroontekenboek met linialen, kunnen er GEEN rollen papier bij besteld worden. Om dat ongemak goed te maken krijgt iedereen die in die periode een basispatroonleerboek bestelt een erg leuk kado erbij. 2 zelfs.. namelijk, seizoensupplement nummer 312 en een super leuke broche twv 9,95! De levering kan ook een dagje extra duren.

( mijn excuses voor de verkeerde " ligging van de foto' s" )

 

Dan gaat op 8 april het grote avontuur beginnen!! Naar Frankrijk voor ruim 2 maanden waar ik de patroontekenworkshops/vakantie georganiseerd heb! Ik vind het best spannend! 8 april gaat Greet met haar dochter mee om mij te helpen de tuin op orde te maken en ik ga nog wat klussen. 17 april gaan ze weer terug. Dan komt 20 april de electricien die nog wat werk moet verrichten op de eerste verdieping. Dit zal zoon 2 tot 3 dagen in beslag nemen. Dus ruim op tijd voor de eerste gasten op 26 april, Mie, Rita en Carla komen....Mie en Rita met de trein en Carla met het vliegtuig. 

Dan is er een week rust voor mij en zal 1 van mijn zoons komen. 

Ik heb nog 1 plek vrij in de weken erna. Wie heeft er zin om te komen? Van 17 tot 24 mei .

Ook dan worden de bestellingen gewoon verzorgd! Uiteraard ben ik gewoon per mail en telefonish bereikbaar! 

Tevens is de hele maand september beschikbaar om in Zuid Frankrijk de workshop/vakantie te komen doen! 

Dan de workshops van afgelopen weken. De perfecte broek! De geluiden die ik hoor zijn zeer positief. Verbazing en onwetendheid waar je al zo op moet letten met het controleren van de pasvorm.. Herkenning... ooohhh , nu snap ik waarom mijn broeken nooit passen. Ook ik vind het superleuk om te doen. Tevens is er 14 maart en 5 april nog een workshop. 

Om het wat meer toegangkelijker te maken stel ik voor om ook dit soort workshops bij jullie thuis te doen. Woon je in Nederland, dan is minimale deelname 4 personen. Woon je in Belgie, dan 5. Het hoeft niet persee een broek of grote buste te zijn. Ik kan je helpen met het passend maken van je kleding. OOK voor niet lutterloh gebruikers. De kosten zijn 65 euro pp incl lunch. Dus heb je een naai club en wil je graag dat ik kom in het najaar? Heb je een stel kennissen? Bel me maar 0624967946 of via het contact formulier op www.lutterlohacademy.com.

 

Wie komt er weer naar Sliedrecht de borduur- en plotterbeurs op 6 april?  Ik zal daar ook aanwezig zijn! 

 

Tevens bestaat begin april de lutterlohacademy.com al 1 jaar!!

De eerste dames met een abonnement zullen automatisch geinformeerd worden over de aanbieding, het tweede jaar 5 euro korting. Weten jullie wel dat je je gratis kunt registreren om alle basis informatie te kunnen bekijken? Hoe verbind ik die punten ook weer, hoe maak ik de taille passend etc. GEWOON DOEN! Zo kun je rustig een kijkje nemen en beslissen of je ook zoon handig abonnement wilt voor maar 35 euro per jaar met ALLE tips om je kleding passend te maken. 24/7. informatie wanneer het jou uitkomt!.

 

Dan komt er binnenkort een BEVEILIGDE webshop gekoppeld aan de lutterlohacademy.com. www.patroontekenen.shop. Dat maakt het bestellen wat gemakkelijker en VEILIG dus.

 

Voor allemaal een heel fijn voorjaar gewenst! Veel mooie designs maken van de lutterlohpatronen. Voor mijn gasten in Zuid Frankrijk: Ik zie ernaar uit jullie te ontvangen!! Ik hoop natuurlijk op fantastisch weer met de zon :).

Ook wil ik nog enkele dames die regelmatig advies geven op facebook bedanken voor hun inzet. Heb je liever een naaibeschrijving bij een moeilijk patroon? Vraag Truus( https://www.lutterlohacademy.com/meer/98-naai-instructie )of ze dit voor je wil maken en/of meer info.  De kosten varieren per moeilijkheidsgraad.

 

Creatieve groet, 

Jose Veldkamp

 

PS: Hebben jullie nog vragen? Antwoord gerust via deze nieuwsbrief!