zomerupdate

Dag Lieve mensen, 

 

Het is half 10 in de avond en ik denk laat ik eens een zomer update maken. Ik ben hier alweer zoon week of twee en morgen komen alweer nieuwe gasten. De afgelopen week voor mezelf gehad. Dat is even lekker :). Ik zit lekker op mijn terras een thee bij de hand. Een gezellig licht om het sfeervol te maken. Het is donker en de sterren zijn er weer. De temeratuur is heerlijk. 

Om 20 uur ben ik samen met Oscar naar mijn sportlocatie gegaan.De stenen wegen 5 a 6 kilo denk ik. Zo probeer ik energiek te blijven en mijn spieren te trainen. Ook in de morgen gaan we samen hier meestal heen. Het is bij de ruine van het kasteel van Salernes. Wie weet gaan de gasten mee doen.. maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Er wachtte mij een leuke verassing uit eigen tuin Ik heb 1 stam staan, maar wat doet hij het goed!! Een beetje harde schil maar heerlijk zoet van binnen. Er hangen nog een paar trossen aan de stam. 

Tevens veel gewandeld met Oscar de hond. Hij vermaakt zich prima met de mooie wandelroutes rondom Salernes. 

 

Zoals altijd verzorgt mijn lieve zoon Nick de bestellingen. De aanbieding van de seizoensupplementen voor 10 euro loopt nog tot 31 augustus. Dus als je wilt, profiteer er nog van.

De verzending kan een dag langer duren omdat hij stage loopt en elke dag tot 16.00 uur moet werken.

De aanbieding bij aankoop van het patroontekenboek, de onlineworkshop met 50% korting, set prijs 139,95 EN het jaarabonnement in combinatie met de online workshop, 79 euro laat ik nog even doorlopen tot eind september. 

 

De herfst komt er weer aan en ook ik heb al wat voorbereidingen getroffen 2 heerlijke broeken met wijde pijpen . Ook een mooi blauw shirt, maar die heb ik nog niet af. Misschien volgende week een gaatje

 

Nummer 314 is net uit en er staan weer mooie modellen in. Zie www.patroontekenen.shop. Dus misschien een idee om de aanbieding met de workshop te doen. Ik en lutterlohfans staan voor je klaar om te helpen. 

Geniet nog even van het mooie weer in Nederland en Belgie en wellicht tot zien bij 1 van de worshops die de komende maanden gegeven worden. Waar? https://www.lutterlohacademy.com/meer/81-demo-workshops

Lieve groet uit Salernes, 

 

Jose Veldkamp

www.lutterlohacademy.com

www.patroontekenen.shop