Workshops in Zuid Frankrijk 2019

Hallo lieve allemaal. 

Oktober... herfst.. mooie bladeren zien we al aan de bomen, met de vallende kastanjes speel ik met mijn hond Oscar alsof we aan het wandelen zijn in Salernes. Daar zijn allemaal stroompjes langs de weg en ik ging altijd steentjes gooien, van de een naar de andere kant in dat stroompje. Oscar vond het heerlijk in de warme zon. Ook nu gaat hij heen en weer achter de kastanjes aan. 

Graag laat ik jullie wat foto' s zien van de ontzettend leuke weken die ik met mijn gasten heb gehad. Veel leuke mensen ontmoet met allemaal een zelfde passie. Patroontekenen om zo mooi mogelijk te naaien!! 

 

In 2020 zijn er weer nieuwe workshops in het voor- en najaar. De data zijn: 29 mei tm 26 juni en 21 augustus tm 18 september. Dit zijn de mooiste maanden in Frankrijk qua temperatuur. Heb jij ook zin om te komen en samen met max 2 andere personen (dus 3 gasten in totaal) , dat zou ik fantastisch vinden!! Mijn huis staat voor jullie open! Laat het even weten in antwoord op deze nieuwsbrief. Meer info vind je op https://www.lutterlohacademy.com/meer/92-zuid-frankrijk-workshop

Ook kun je met je partner komen! geen probleem!

hier komen ze: