voorjaarskriebels

Dag lieve allemaal, 

 

Als eerste wil ik graag Truus van harte beterschap wensen. Hoeveel pech kun je hebben. Lieve Truus, ik denk namens ons allemaal, van harte beterschap, dat je gauw weer de kracht vindt om met je hobby/werk bezig te mogen. 

 

Ik lees veel positieve berichten de laatste tijd over de instructie films, Heb jij je al geregistreerd? Dat is overigens gratis. Wil je alle instructiefilms kunnen bekijken? Ik heb een aanbieding van 15 euro voor een half jaar. Kun je de hele zomer alles onder de knie krijgen! Deze aanbieding kun je bestellen op https://www.patroontekenen.shop/demonstratie-workshop. Je krijgt dan een code van mij toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

Zo wordt het tekenen nog leuker en nog veel meer naai- en draag plezier!

 

Soms word ik 's morgens al vroeg wakker (bijvoorbeeld om te plassen... mmm.. ouderdom?) en zo tegen 06.00 uur hoor ik al vogels fluiten. Heerlijk is dat! Wel denk ik dan.. ik draai me nog even lekker om, om verder te slapen. Ik ben redelijk veel op pad om workshops te geven en merk ook dat iedereen hier zin in heeft.. zon en warmte! 

 

Ik mag weer naar Marokko, 14 maart tm 31 maart,  in samenwerking met het Maagdenhuis te Amsterdam , die het mogelijk maakt weer 2 weken een training te geven bij associatie Oxygen. Het is er heerlijk weer nu, rond de 28 graden. Ik heb al wat voorjaarskleding gemaakt waaronder dit blousje uit supplement 316, het gele vintage setje. Voor mijn lichaam heb ik het rugpand moeten verlengen, het manchet 2 cm moeten verbreden en de bovenmouw 7 cm verlengd.. Op tafel liggen nog een shirt en een rok die ik mee ga nemen. 

 

 

Er staan ook nog een aantal workshops in de planning waar ik jullie op wil attenderen. De data: 

 5 maart in Waalwijk bij Douma Naaimachines demonstratie dag 's morgens en 's middags.

 

4 en 5 april, Maastricht informatie zie facebook link https://www.facebook.com/princessiej/posts/2816186555095969?notif_id=1582806775811418&notif_t=tagged_with_story

6 april in Noordwijk ( nog 1 plek) 

25 april, een demonstratiedag bij mode vakschool Such as You opgeven bij Astrid, 0622102768

 

Verder zal ik volgende week nog wat stoffenzaken bellen om te bespreken of ik kan komen. Welke stoffenzaak zit er bij jullie in de buurt? Uiteraard laat ik dit jullie weten. 

 

Ook de Frankrijk workshops zijn bezet . Leuk!! ik heb nog 1 week in augustus, de 21 ste. Dus heb je zin om te komen? Gewoon aanmelden. 

 

Als laatste, Graag wil ik alle seizoensupplementen ( behalve 2019 en 2020) aanbieden voor 10 euro per stuk. 

Ik heb (bijna) alles op voorraad. Graag even doorgeven welke als antwoord op deze brief of via het contact formulier op www.lutterlohacademy.com

OH JA... wie kent iemand op instagram die veel over naaien vertelt en veel volgers heeft? Ik ben heel benieuwd!

 

Iedereen een heerlijke lente gewenst, met veel zonneschijn en lentegeluk!

 

Creatieve groet, 

Jose Veldkamp