zomaar wat ideetjes

Hallo lieve allemaal, 

 

Het gaat weer mooi weer worden lijkt erop. Na wat dagen van betrekkelijke kou zit er weer warmte in de lucht. Heerlijk!

Ik liep een tijdje terug in de stad en zag deze vogels mij aankijken en dit prachtige kooitje. Het was echter geen echte winkel. Gelukkig ben ik achter de eigenaar gekomen en heb tot mijn grote vreugde dit mogen overnemen. Het zijn geen echte vogels, maar elke keer als ik hier naar kijk voelt dat wel zo:)

Terwijl ik deze nieuwsbrief aan het schrijven ben, kijk ik ook naar dit tafereeltje. Er ligt een pakket Lutterloh klaar om te versturen en een dame heeft wat stof besteld. Mijn vriend Erik inspireert mij om wat meer planten in huis te hebben. Zo voel ik me echt thuis. 

 

Omdat ik wat ook een aantal "volslank" pakketten aan het maken ben, heb ik weer 3 mapjes met de supplementen 305 tm 311 over. Ik wil ze aanbieden voor 55 euro (exverzenden). Heb je interesse laat maar even weten als antwoord op deze nieuwsbrief. Welke modellen erin zitten kun je nakijken op www.lutterlohacademy.com/producten

 

 

Tevens wil ik nog het e-book " grote buste verwerken in een patroon" onder de aandacht brengen. Hier staat stap voor stap uitgelegd , met behulp van films, hoe dat moet.  Deze kun je bestellen voor 14,50 euro via www.patroontekenen.shop. Ook het e-book perfecte broek is klaar. ook te bestellen via www.patroontekenen.shop voor 14,50

 


Tevens heb ik zitten denken om in de herfst en winter een paar midweken te organiseren , maandag tm donderdag , om het patroontekenen te leren en enkele naaitrucjes te oefenen. Dit kunnen we combineren met heerlijke herfstwandelingen en andere uitjes. Wie is daarin geinteresseerd?  Wellicht zullen de prijzen liggen rond de 300 euro pp, maar dat kan ook lager zijn. Dit even ter indicatie. Indien er genoeg mensen zijn die dit leuk vinden , ga ik aan de slag voor meer info en locaties. 

Laat even weten of je dit leuk vindt, dan informeer ik je verder als er genoeg aanmeldingen zijn. Heeft iemand tips over een locatie met " uitjes" mogelijkheden dan hoor ik het ook graag. 

Lieve creatieve en zonnige groet, 

 

Jose Veldkamp

tel 0624967946

www.lutterlohacademy.com