Ook voor mij?


Voor iedereen die graag wil leren patroontekenen, patronen wil veranderen of meer patroon-kennis wil opdoen.

Ben je een beginneling of juist een gevorderde op het gebied van naaien en wil je graag meer weten over patroontekenen, over het Lutterloh patroontekensysteem of juist patroontekenen in het algemeen?  Dan ben je hier op het juiste adres! 

Met de algemene video' s hoe je het Lutterloh patroontekensysteem gebruikt en de technische video' s hoe patronen te veranderen kun je heel gemakkelijk en op een super leuke manier je eigen passende kleding maken. Ook als je voor andere mensen wilt gaan naaien dan zijn deze video' s een uitkomst. Geen moeilijke berekeningen maar met gewoon gezond verstand wordt patroontekenen een fluitje van een cent.

Met deze video' s leer je niet patroontekenen van 0 naar een patroon voor jezelf, maar ga je uit van een reeds getekend patroon. Met het lutterloh systeem neem je je borst- en heup omvang als uitgangspunt voor je patronen. Dit is een voordeel t.o.v. de patronen uit bijvoorbeeld de Burda of Knip. Deze geven je een patroon op je confectiemaat en die komen vaak niet overeen met je eigen lijf. De technische video' s gaan ervan uit dat je borstomvang klopt en je heup omvang ook. Dus werk je met Burda of een ander raderpatroon, controleer dit dan extra, of kijk eens hoe leuk het lutterloh patroonteken systeem is.

Lutterloh " De Gouden Snit " bestaat al sinds 1935!

Jarenlange ervaring over het op maat maken van je eigen kleding!