producten
Let op, de dvd wordt niet meer bijgeleverd. Dit is namelijk de film op youtube

Het Lutterloh Patroonteken leerboek met linialen 125,00 euro. 

Als je het patroonleerboek (met toolkit en linialen) bestelt ontvang je altijd de nieuwste uitgave! Het patroonleerboek bestaat uit 280 nieuwe patronen. Inclusief toolkit en acryl linialen. Het boek is samengesteld uit 7 supplementen. Het boek wordt door de firma Lutterloh up-to-date gehouden door minimaal 2 x per jaar de supplementen te vervangen door nieuwere uitgaven.
Het nieuwste boek bestaat uit de supplementen  319 tm 326.
Het enige dat je nodig hebt: je eigen maten en de unieke miniatuurmodellen van Lutterloh. Deze modellen vind je allemaal in het boek. 
Bekijk hier enkele uitleg video's hoe Lutterloh werkt.  
Op basis van je borst omtrek en je heup omtrek in cm teken je heel gemakkelijk en leuk je eigen patroon op basis van 280 unieke modellen. Al deze modellen vind je in het patroonteken leerboek. 


Wil je het patroonleerboek bestellen?  Klik dan hier


Ben je volslank , confectie maat 44/46 tot maat 52, dan is er ook een speciaal samengesteld patroonleerboek voor jou! 180 volslanke patronen , de toolkit en de acryl linialen . Je kunt zo aan de slag met modellen en patronen die passen bij jouw lichaam! Allerlei verschillende stijlen om uit te kiezen. De werkwijze is gelijk aan alle andere patronen. De prijs is ook 125 euro. Deze uitleg vind je HIER. Wil je het bestellenOok voor mannen kan ik een speciaal patroonleerboek aanbieden vanaf half maart. Het nieuwste mannensupplement samen met de toolkit en acryl linialen geven jou de middelen om direct te kunnen beginnen!

Prijs 79,95 naar bestellen

Het XL/XXL patroonteken boek 89,00 euro (zie afbeelding), met linialen 109,00 euro. 

Het nieuwe XL/XXL systeem is geschikt voor jou als je patronen nodig hebt vanaf een bovenwijdte van minimaal 128 cm. 64 prachtige nieuwe moderne patronen. Heb je maat 50/52 of een grotere maat, kies dan voor deze mooie modellen die juist voor jouw lichaam perfect zijn! Tevens kun je de oudere xl patronen extra bijbestellen voor 32,50. ( 94 patronen). Bestellen? Klik hier
speciaal supplement XL/XXL nummer 29 Speciale prijs bij het nieuwe XL patroonteken boek 32,50 euro.