HALLOJURKJE/MOEDERDAG AANBIEDING

Dag Lieve allemaal,

 

Hoe is het met jullie? Ik hoop iedereen gezond en jullie familie ook! 

Met mij en mijn kinderen gaat het goed. Mijn dochter en jongste zoon zijn bezig "ondernemer" te worden en ze zetten zich hiervoor 150% in. Goed om te zien hoe ze zich ontwikkelen. 

 

Mijn dochter heeft ook creatieve ideeen. Ze wil graag een nieuw kledinglabel opzetten en mijn hulp is gewenst. Ik teken en naai. Voor een jonge doelgroep. Van 16 tot 30 jaar. Hele leuke ideeen die ik mbv Lutterloh perfect kan verwezenlijken. 

 

Ook mij heeft het aan het denken gezet. Waarom geen basis patronen maken (op basis van borst en heupomvang ruglengte en taille)  samen met de stof en naaibeschrijving en fournituren. Eerst een model, de stof en jullie laten zien als het gemaakt is. De stof is dan ook te koop via mij. 

 

Hello Dress.. is geboren, in het nederlands HALLO JURKJE.... op instagram. Dus, vinden jullie het leuk te ontdekken wat ik allemaal gemaakt heb, dat ik de stoffen aanbied en eventueel basis patronen aanbied met naaibeschrijving. Uiteraard post ik ze ook op facebook.

Ga dan naar HALLOJURKJE op instagram en volg mij. 

Wat is er al gecreeerd? 

Deze leuke blouse uit supplement 316. De stof die je kunt bestellen is een "niet helemaal witte" katoen/linnen. Prijs per meter 12,50. Je hebt voor deze blouse ongeveer 2 meter nodig ( ook vanwege de krimp).  Iets voor jou? Graag dan reactie op deze email. 

 Dit is een model uit supplement 316. 100% linnen, echt prachtige stof. Ook deze is 12,50 per meter. 

 korte broek , donkerblauwe en  donkerbruine stof. per meter 8,50 , 1 meter nodig , uit meerdere supplementen. 

Zo komen er nog diverse modellen op instagram te staan #hallojurkje.

 

Dit weekend is het moederdag... Velen van ons zijn moeders. Het wordt prachtig weer! Ik heb een mooie aanbieding als kado: de online workshop ( alle instructiefilms) (een jaar lang 24/7 ) met 10 euro korting! Gebruik de promotiecode SPRING2020.

 

Ga naar www.lutterlohacademy.com  en registreer je ( of heb je al gedaan). Log dan opnieuw in en kies "abonneren"  De rest volgt vanzelf.

Tevens een jaar abonnement op  4 seizoensupplementen , volgende week komt het nieuwe nummer 317 alweer uit, voor slechts 50 euro ( In Belgie 60 euro) incl verzenden. Dit kun je bestellen via www.patroontekenen.shop. Mensen in Belgie ontvangen dan van mij een extra factuur van 10 euro voor de extra verzendkosten).

 

Ook voor moederdag wil ik jullie wat vragen: